فهرست

صعود چهار پله ای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

صعود ۴ پله‌ای پژوهشى دانشگاه علوم پزشكى بابل در رتبه بندی کشوری دانشگاه‌های علوم‌ پزشکی کشور/ کسب مجدد رتبه دوم برونداد پژوهشی در کلان منطقه یک و رتبه ۱۶ در میان ۶۸ دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور

همچنین در این ارزشیابی، دانشگاه علوم پزشکی بابل در حیطه برونداد پژوهشی، پس از دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جایگاه دوم در بین ۶ دانشگاه علوم پزشکی کلان منطقه ۱ کشور (مازندران، گیلان، گلستان، سمنان، بابل و شاهرود) قرار گرفت.

 در حیطه تحقیقات دانشجویی نیز دانشگاه علوم پزشکی بابل همچون سال گذشته، در رتبه دوم در میان ۲۵ دانشگاه همطراز و رتبه ۸ کشوری، بالاتر از ۶ دانشگاه کلان منطقه ۱، را کسب نمود.

 

دکتر رضا قدیمی «معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل»:

در سال ۱۴۰۰ رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاهها با اضافه شدن شاخصهای تولید فناوری (شامل تولیدات فن آورانه محققان، فروش محصولات و ارز آوری و با تخصیص تقریبی ۳۰ درصد کل امتیازات پژوهشی) صورت پذیرفت که در کنار شاخص های توليد علم و نیز زیرساختهای تحقيقات و فناورى مورد سنجش قرار گرفتند.

در سالجاری همچون سال گذشته به‌واسطه راه‌اندازی برنامه‌های متعدد ثبت بیماری‌ها (رجیستری)، آزمایشگاه جامع تحقیقات، ارتقا سیستمهای اطلاع‌رسانی، فعالیت‌های تحقیقاتی دانشجویی، رشته‌های دکترای پژوهش محور، دانشگاه علوم پزشکی بابل در حیطه ساختار پژوهش نیز به جایگاه ارزشمند ۱۰ کشور دست یافت.

در حیطه تولید فناوری و فروش محصولات شامل دارو، تجهیزات و محصولات مرتبط با سلامت مشارکت بیشتر فن آوران و ایجاد زیر ساختهای مناسب و حمایتهای مالی قابل توجه، ضرورت دارد.

کسب این افتخارات ارزشمند در حالی صورت پذیرفت که علیرغم محدودیتهای مالی و تنگناهای جدی ناشی از همه گیری کرونا در دانشگاهای علوم پزشکی، محققین ارجمند دانشگاه با تلاشهای قابل تقدیر و صبوری، بیش از پیش در راه اعتلای دانش و علم و ارتقا دانشگاه کوشیدند.